top of page

Sobre nosaltres

Sempre buscant crear un lloc segur

"Més gran que la conquesta en batalla de mil vegades mil homes, és la conquesta d'un mateix"

El nostre equip

Cris i Irene Karuna

Benvinguda i benvingut! 

Nosaltres som l'equip de psicòlogues que dirigim Karuna espai psicoterapèutic.

Ens vam conèixer al 2021 en un centre de psicologia en el que treballàvem conjuntament, i, des de l'inici, vam connectar molt ràpidament.

 

Som molt similars en la manera de pensar, els nostres valors, el sentit de l'humor, el gust per la gastronomia, la manera d'entendre'ns com a psicòlogues i els nostres objectius laborals. 

Al final, ens hem convertit en amigues i sòcies, treballant conjuntament per a poder crear un espai segur, còmode, càlid i de confiança. En definitiva, un lloc segur on vosaltres pugueu explorar el vostre món interior, conèixer-vos i canviar aquells procediments problemàtics que us generen malestar en el vostre dia a dia, tant en les vostres relacions com cap a vosaltres mateixos.

Ambdues treballem de manera molt similar, entenem la psicoteràpia igual i abordem el procés des de la mateixa base teòrica: la teoria de l'aferrament. 

Entenem la psicoteràpia com si tu i jo fóssim dos escaladors, cadascun pujant la seva pròpia muntanya, separats per una gran vall.

Tu vols arribar fins a dalt i jo també, i ens necessitem a tots dos per anar essent conscients d'aquells llocs de la muntanya

que no podem veure des de la nostra perspectiva, però si des de la perspectiva que dona la distància d'estar contemplant des d'una altra muntanya.

 

Tu tens el coneixement de ser tu i d'haver viscut la teva vida (experiències, relacions, ferides...), i jo tinc el coneixement de ser jo, de la meva pròpia vida, les meves eines i coneixements clínics, i, a part, tinc l'avantatge de veure't des d'una perspectiva diferent, podent observar coses o prestar atenció a detalls diferents.

 

Hi ha coses respecte a la teva muntanya que jo no puc saber. Coses que hauré de confiar que em diguis, per exemple, si la muntanya que tu estàs escalant és la muntanya correcta o no. És només una qüestió de valors i només tu pots respondre això. Tanmateix, encara que jo sigui capaç d'aconsellar-te sobre el camí que veig, no puc pujar la muntanya per tu. En realitat ets tu qui té la feina més difícil. 

 

Aquesta és la teva teràpia, però, i si fos la meva? Jo tinc la meva pròpia muntanya a pujar i llavors tu podries dir-me quelcom sobre el camí que jo estic pujant. La meva avantatge no és que jo sigui més gran, millor o més forta que tu, és simplement l'avantatge de la perspectiva.

Així doncs, és molt important crear un vincle segur entre nosaltres, un vincle col·laboratiu, de comunicació i transparència, on ambdós puguem estar d'acord amb el camí que estem prenent per, aconseguir, arribar tots dos al cim. 

bottom of page