top of page

Karuna espai psicoterapèutic

T'ensenyem Karuna 

Quin és el tret distintiu de Karuna?

A Karuna Espai Psicoterapèutic s'ofereix un treball centrat en els valors de la transparència, la comunicació, la calidesa, la cura, el sentit de l'humor, la proximitat, l'empatia, la responsabilitat, el respecte i l'adaptació que es realitza a cada persona, comprenent que tots som únics i necessitem un vestit a mida.

Des del primer moment se t'explicarà com se't pot ajudar, com treballem des del nostre espai i es pactaran les hores i els dies de visites, buscant la teva màxima comoditat. 

WhatsApp Image 2023-03-20 at 15.54.00 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-03-20 at 15.54.00 (2).jpeg
WhatsApp Image 2023-03-13 at 12.11.32 (1).jpeg
WhatsApp Image 2023-03-13 at 12.11.32 (2).jpeg
WhatsApp Image 2023-03-13 at 12.11.32 (3).jpeg

En aquest espai s'entén a l'individu, la seva personalitat i dificultats com a resultat de totes les experiències viscudes durant tota la vida i amb els referents/cuidadors, juntament amb el temperament i les tendències que tots tenim i que cal conèixer per a poder trencar amb aquells aprenentatges disfuncionals que ens acaben afectant en el nostre dia a dia, en la feina, en les relacions i en el nostre estat emocional. 

Sovint, la majoria de problemes venen derivats per aquests aprenentatges, aprenentatges que es produeixen quan vivim segons quines situacions i també per com, individualment, les interpretem i integrem en la nostra història de vida.

A partir d'aquests aprenentatges elaborem la nostra identitat, ens relacionem amb els altres i amb les situacions de maneres saludables o disfuncionals. Són aquests aprenentatges disfuncionals els que hem d'identificar i modificar.

Altres vegades hi ha unes afectacions cerebrals que produeixen l'aparició de Trastorns mentals generant molt malestar.

En aquests casos, s'ha de valorar què és el que està passant, identificar la problemàtica, derivar a altres àmbits com la Psiquiatria i treballar en conjunt per integrar la medicació amb la psicoteràpia, una psicoteràpia més centrada en el símptoma, derivat del Trastorn mental, amb l'objectiu de reduir el malestar i ajudar a la persona a assolir uns hàbits, rutines, aprenentatges i un coneixement propi que l'ajudi a controlar la seva dificultat i pugui tenir una bona qualitat de vida. 

I, en alguns moments, també hi ha esdeveniments ments en la vida que ens fan mal i que ens trenquen i, tot i que siguem persones treballades, amb autoconeixement i sense dificultats afegides, també ho passem malament i necessitem ajuda: sobretot perquè sovint és més difícil poder identificar i accedir a les eines personals que ja tenim quan estem en un moment difícil, vivint dols, canvis importants o senzillament estem confosos i perduts.

Sigui quin sigui el motiu pel qual ara estàs aquí, ets benvinguda i et convidem a acceptar i validar les teves emocions, sense jutjar-te.

Aquí està Karuna per ajudar-te i oferir-te l'oportunitat de reconnectar amb tu mateix/a i estimar-te!

bottom of page