top of page

Demana sessió amb nosaltres

Demana sessió amb nosaltres

Dubtes freqüents:

"Puc escollir amb quina psicòloga faig el meu procés?"
- Sí, sempre i quan aquesta professional tingui espais et derivarem amb ella. Si no té espais se't derivarà amb una altra professional de l'equip.

"Si no encaixo amb la meva psicòloga, puc canviar?"
- Sí, per suposat! No sempre encaixaràs amb tothom, amb les psicologuès passa el mateix. És important que connectis i et sentis còmode amb la teva psicòloga, així que si no encaixes ens ho pots comunicar i busquem solucions.

 

Formulari de sessió
Demana sessió amb nosaltres :)

Rebut! En breus contactarem amb tu.

Per demanar sessió omple aquest formulari.
Molte
s gràcies!

"Les sessions han de ser setmanals o quinzenals?"
- És el més recomanable, ja que quan fas un procés psicoterapèutic i vens un cop al mes es dificulta molt veure canvis i fer progressos, el procés es veu perjudicat perquè, al passar tant de temps entre sessions, ens oblidem del que s'està treballant i no es pot fer un correcte treball ni seguiment dels objectius terapèutics.

Per a que el procés psicoterapèutic funcioni és molt important crear un bon vincle entre pacient i psicòloga, i també és molt important el treball constant centrat en els exercicis i el compromís. Sobretot els primers mesos es recomana fer sessions setmanals o quinzenals. Quan comencis a percebre canvis significatius llavors pots pactar amb la teva Psicòloga d'allargar l'espai entre sessions.

 

"La psicoteràpia online és igual d'efectiva que la presencial?" 

- Sí! Nosaltres hem treballat molt oferint psicoteràpia online, de fet, alguna de nosaltres fa la seva pròpia teràpia en format online (sí, nosaltres també fem teràpia!). Per tant podem assegurar que és igual d'efectiva que la presencial. Hi ha moltes maneres de fer els mateixos exercicis que es farien presencialment en format virutal.

Us animem a provar-ho, sobretot aquelles personetes que esteu lluny o que no coincidiu per horaris :).

Detalls de contacte

Direcció

Carrer Jaume Balmes, nº24, 1B, 08301, Mataró
Barcelona

Email

Telèfon

+34 610 28 97 45

Aconsellem que envieu un Whatsapp, ja que és possible que no puguem agafar el telèfon si estem visitant.

Xarxes socials

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page