top of page

Què treballem a Karuna?

3.png

Dificultats relacionals

Tens dificultats per crear, mantenir o gestionar els teus vincles afectius de forma saludable?

Si creus que la resposta és afirmativa, si penses que t'agradaria ampliar el teu grup d'amistats o ser més sociable però hi ha quelcom que et bloqueja, podem ajudar-te.

9.png

Estrès i angoixa

Si consideres que vius en el futur o en mode supervivència, sobrevisquent dia rere dia sense ser conscient del teu present i amb malestar, tant emocional, com fisiològic, és possible que tinguis alts nivells d'estrés o tendència a l'angoixa. Si aquest és el cas podem revisar-ho!

5.png

Trauma

Has viscut situacions traumàtiques quan erets petit/a, adolescent o de jove que creus que poden haver deixat en tu una petjada, i que estan afectant de forma significativa i limitadora el teu dia a dia? 
A Karuna revisem aquestes experiències per, amb molta paciència, tendresa i amb esforç poder integrar-les.

4.png

Aferrament ansiós i evitatiu

Si tens por al rebuig i l'abandonament i això fa que siguis dependent en les teves relacions, o, per altra banda, et fa tanta cosa comprometre't o crear vincles que prefereixes evitar-los i això et fa mal, poder és hora de revisar quin és el teu estil d'aferrament.

1.png

Autoestima baixa

Com et veus a tu mateix/a? Quina concepció tens de tu mateix/a?

T'agrades, tant físicament com emocionalment?

Et coneixes?

Si en algunes d'aquestes preguntes la teva resposta és negativa poder caldria explorar com està la teva autoestima.

7.png

Creixement personal

A Karuna oferim psicoteràpia centrada en el creixement i canvi personal.

Pot ser que actualment no estiguis sentint un malestar significatiu i que, senzillament, vulguis millorar en alguns aspectes, revisar i canviar alguns aprenentatges i aprendre formes més saludables d'afrontar el teu dia a dia.

2.png

Pors, dubtes i evitació

Deixes de fer coses que t'agradaria fer, abandones valors o objectius per la por al que pugui succeïr o pel que pensin els altres, anticipant-te a un resultat catastrofista que t'impedeix aconseguir allò que és important per tu? Podem treballar amb tu per vénçer aquestes pors i assolir els teus objectius.

6.png

Ferides de l'infància

Has viscut a casa, a l'escola o institut, situacions difícils i doloroses que han generat en tu uns aprenentatges, malestars i inseguretats que afecten el teu dia a dia i les teves relacions?

Si creus que això pot ser possible des de Karuna podem explorar-ho!

 

8.png

Gestió emocional

Consideres que sovint perds el "control" de les teves emocions i que vius en una constant muntanya russa i labilitat emocional, generant això afectació en diferents àmbits de la teva vida? 

A Karuna podem revisar la relació que tens amb les teves emocions, quina és la causa d'aquesta labilitat i com treballar-ho.

bottom of page